Alegerea profesiei este un moment important in viata fiecarui individ de aceea crearea carierei profesionale este un proces care se desfasoara de-a lungul vietii, incepand de timpuriu cu un test de careira, mai apoi cu traseul educational si cu cel profesional. Cariera nu inseamna neaparat prestigiu sau castiguri materiale mari, ci inseamna un echilibru intre lucrurile care conteaza cel mai mult pentru tine, indiferent de profesia pe care o ai. O decizie si un plan bun de cariera cresc sansele de reusita, oamenii care au mare succes, indiferent de domeniu, folosesc mult mai mult timp pentru pregatire si planificare decat cei care au mai putin succes.

Daca descoperi la ce te pricepi cel mai bine, deja ai facut primul pas spre succes si pentru ca dorim sa te ajutam in acest demers iti punem la dispozitie testele de orientare profesionala ce te vor ajuta in procesul de cunoastere de care ai nevoie pentru urmarea planului.

Adu-ti colegul/prietenul si veti beneficia de
promotia acestei luni pentru testul de cariera MyCareerPath: 550lei/persoana.

Inscrie-te acum!
APLICA ACUM!

Vrei sa afli ce domeniu sau cariera ti se potriveste?

Fiecare tanar are oportunitatea de a reusi, iar acest lucru este posibil cu informarea si indrumarea corecta.

Testul MyCareerChoices este conceput pentru a oferi elevilor instrumentele necesare pentru a face alegerile corecte, cu incredere, avand suportul consultantilor educationali specializati in orientarea profesionala.

MyCareerChoices este alcatuit din 300 de intrebari bazate pe 40 de domenii de activitate. In urma acestui test se creeaza un profil de interese bazat pe raspunsurile oferite. Fiecarui domeniu de activitate ii este alocat un set de intrebari directe, cat si specifice, ce genereaza nivelul de interes si de potrivire cu domeniul respectiv.
Acest lucru ii ofera elevului o viziune mai clara asupra abilitatilor pe care le detine in momentul prezent si totodata va intelege ce mai are de imbunatatit astfel incat sa ajunga acolo unde isi propune.

Feedback-ul oferit de MyUniChoices este sub forma unui raport PDF ce are aproximativ 30 de pag.(in care este redat procentual, reprezentare grafica, nivelul de interes si foarte important cel de potrivire al elevului cu fiecare domeniu in parte, o selectie de cursuri specifice) si a unui caiet de lucru (workbook ce ofera recomandari pentru imbunatatirea abilitatilor si competentelor necesare dezvolatarii profesioanle). Acest test ofera acces si la MyFutureChoices – o platforma online personalizata actualizata la zi cu informatii despre cele 40 de domenii, in care elevul va avea posibilitatea sa exploreze rezultatul testului in amanunt in urma discutiei avute cu consultantul educational.

Testul se adreseaza elevilor cu varsta cuprinsa intre 14-17 ani ce doresc sa descopere domeniul de studiu si cariera potrivita.

Testul dureaza aproximativ 1h

450 RON (costul include si 2 sesiuni de interpretare)

Aplica acum!
APLICA ACUM!

E momentul sa te decizi asupra universitatii la care vei studia?

In Marea Britanie exista peste 50 000 de programe de studiu in cadrul a peste 160 de universitati si sa alegi universitatea potrivita tie poate fi o provocare. Asa ca testul MyUniChoices conceput de Cambridge Occupational Analysts, platforma numarul 1 in UK pentru elevi ce poate simplifica decizia complexa de a alege programul de licenta potrivit.

In functie de raspunsurile tale iti cauta cele mai potrivite cursuri din peste 60.000 de optiuni cu predare in limba engleza oferite in cadrul a peste 800 de institutii din Europa si Canada.

  • 150 de intrebari despre interesele tale
  • Situatia academica din prezent
  • Materii pe care intentionezi sa le aprofundezi/sustii in cadrul examenului de Bacalaureat.

MyUniChoices analizeaza interesele elevului si pune la dispozitie o lista de domenii de studiu si cariera, cursuri si institutii potrivite lui, il face sa inteleaga cerintele fiecarui domeniu in parte si sugereaza optiuni viabile, inclusiv optiuni pe care tanarul fie nu le-ar fi luat in considerare, fie nu stie de existenta lor. De asemenea, testul ii ajuta pe elevi sa caute informatii relevante pentru procesul decizional.

Feedback-ul oferit de MyUniChoices este sub forma unui document PDF ce are aprox. 32 de pagini( ce ofera o paleta de domenii pentru care este specificat gradul de interes si de  potrivire al elevului cu acestea, o sectiune cu recomandari pentru imbunatatirea abilitatilor), a unui caiet de lucru (workbook) si a unei aplicatii (ce poate fi accesata de pe diverse dispozitive), ce cuprind: o lista cu primele 6-8 domenii de specialitate, cursuri, institutii si universitati, formulare de analiza a cursurilor si a site-urilor pe langa multe alte resurse utile.

In plus, un consultant educational IntegralEdu va explica rezultatul testului si il va ajuta pe candidat sa aleaga domeniul potrivit ce ulterior va fi studiat la universitate.

Testul se preteaza elevilor de clasa a 12 a. Totodata poate fi sustinut de elevii aflati la sfarsitul clasei a 11 a.

Sustinerea testului dureaza in medie 40 minute.  
450 RON (costul include si 2 sesiuni de interpretare)
Aplica acum!
APLICA ACUM!

Vrei sa obtii informatii despre importanta experientei practice si despre dezvoltarea unui set de abilitati necesare pe piata muncii si a celor specifice unui domeniu de activitate?

Te intereseaza sa dezvolti o cunoastere aprofundata a mai multor profesii/ocupatii si a cerintelor de formare specific?

Testul MyCareerPath este un test de cariera ce te va ajuta sa descoperi atat carierele potrivite din peste 40 de domenii de activitate cat si punctele tale forte din perspectiva aptitudinala.

Testul este alcatuit din doua parti:

  • My Aptitude 7 seturi de exercitii, fiecare cronometrat (durata: aproximativ 1h 30min) (Abstract Reasoning, Testeaza capacitatea de a discerne tendintele abstracte; Numerical Reasoning, Testeaza abilitatea de a recunoaste relatii si pattern-uri numerice; Verbal Reasoning (English), Testeaza capacitatea candidatului de a utiliza conceptele verbale in mod logic in engleza; Spelling (English), Masoara abilitatea de a detecta propriile erori de ortografie si ale altor persoane; Arithmetic Calculation, Testeaza capacitatea candidatului de a utiliza calculul aritmetic rapid si precis; Spatial Reasoning, Evalueaza capacitatea candidatului de a gandi in termeni bidimensionali si tridimensionali; Working Quickly and Accurately, Testeaza viteza si acuratetea candidatilor in potrivirea simbolurilor alfanumerice).
  • Questionnaire – 300 de intrebari cu raspunsuri posibile yes, no, maybe (durata: aproximativ 50 min) 

MyCareerPath ofera o evaluare complexa a aptitudinilor, intereselor si a cunostiintelor despre domenii a copilului. Rezultatele for fi prezentate sub forma unui PDF care ofera si link de acces pe platforma MyFutureJourney.

Acesta este aplicabil pentru elevii ce au varsta cuprinsa intre 14-18 ani. Testul este unul de autocunoastere la sfarsitul caruia copilul si parintii pot intelege care sunt domeniile de interes si abilitatile necesare fiecaruia dintre acestea.

Sustinerea testului dureaza in medie 2h si 30 minute. 

650 RON (costul include 2  sesiuni de interpretare)
*Promotie: 550 RON daca te inscri cu un prieten/coleg 

Aplica acum!