Tabere in strainatate si cursuri online

Daruiti copilului dumneavoastra o Tabara in strainatate, o experienta internationala si multi prieteni! IntegralEdu este prezent in Romania de 13 ani si are o experienta internationala de 28 de ani in consilierea elevilor, parintilor si a tuturor celor interesati de alegerea celor mai bune programe educationale si institutii de invatamant din strainatate. Totodata, IntegralEdu detine cel mai mare portofoliu de institutii educationale partenere din strainatate.

Suntem conștienți de faptul că este un moment de nesiguranță și indecizie să călătorești și să studiezi în străinătate, mai ales atunci când vine vorba de copiii tăi. Universitățile și centrele lingvistice pentru învățarea limbilor străine cu care lucrăm sunt situate în țări cu sisteme de sănătate avansate. În fiecare zi primim informații de la instituțiile noastre partenere din străinătate că acestea respectă regulile prescrise de autoritățile din țările lor și că siguranța elevilor, studenților și cursanților lor și a clienților noștri este prioritatea lor numărul unu.

Deoarece clienții noștri sunt prioritatea noastră numărul unu, dorim să va informăm ca oferim cea mai mare flexibilitate posibilă pentru anularea cursurilor cauzate de situația cu virusul COVID-19.

Having fun is the new way to learn!

Cursurile si taberele internationale de limbi străine pentru copii sunt cel mai rapid și mai simplu mod de a vă îmbunătăți cunoștințele lingvistice. Sunt ocazia perfectă de a combina frumosul cu utilul și de a învăța în timp ce călătoriți. Vizitați Franța, SUA, Marea Britanie, Germania, Austria, Italia, Spania, Portugalia, Malta sau alte țări în care ați dorit întotdeauna să călătoriți.

Copiii de la șapte ani pot urma o EduTabara in strainatate. IntegralEdu garantează siguranța și protecția completă a copiilor, care vor fi îngrijiti de personalul instruit pedagogic în școli de renume din strainatate. Personalul este disponibil nonstop. Aceste tabere pentru copii sunt o oportunitate ideală pentru a dobândi abilități sociale, cunoștințele lingvistice și pentru a petrece două săptămâni extrem de distractive și variate.

EduTabere in strainatate
EduTabere in strainatate

Experimentați aventura și entuziasmul și folosiți timpul în măsura în care vă puteți atinge obiectivul dorit, intr-o tabara de vara.

Taberele in strainatate sunt adaptate dorințelor și nevoilor dvs. și oferă: lecții generale ale limbii dorite, pregătiri pentru susținerea unui test de limbă, pregătiri pentru înscrierea la o universitate din străinătate, o combinație a limbii alese și un anumit subiect academic, sport chiar hobby pe care îl împărtășești cu alți studenți.

Amintiți-vă: Când vine vorba de tabere internationale, nu este niciodată prea târziu pentru a aplica, iar succesul dvs. este plăcerea noastră.

In taberele individuale, cursantul minor calatoreste cu un membru al echipajului companiei aeriene, care il va prelua de pe aeroportul din Bucuresti de la parinti, pe baza de semnatura, si il va insoti si supraveghea tot timpul (cei care calatoresc cu acest serviciu stau intr-o parte speciala a avionului) pana la aeroportul de destinatie, unde va lua bagajele impreuna cu copilul apoi il va preda reprezentantilor taberei tot pe baza de semnatura. Acest serviciu oferit de companiile aeriene de linie, se numeste serviciul de minor neinsotit si se achizitioneaza impreuna cu biletul de avion.

TABERE IN STRAINATATE

In taberele de grup, cursantul calatoreste impreuna cu ceilalti copii romani din grup si cu insotitorul de grup din Romania (de obicei, profesor). La destinatie, grupul roman se alatura grupului mare de copiii internationali din toate colturile lumii. Pe aeroportul de destinatie vor fi preluati de reprezentantii taberei pentru transferul in campusul unde sunt cazati impreuna cu insotitorul adult.

TABERE DE GRUP

Impreuna cu partenerii nostri am decis sa va aducem acasa atmosfera unei tabere internationale, beneficiind de avantajele acesteia si fiind protejati  in acelasi timp. Astfel, consultantii IntegralEdu si profesori universitari din Anglia, Canada, Germania sau Franta va intampina cu cele mai noi cursuri online. Printre acestea se numara cursuri de limbi straine, de pregatire pentru examenele Oxbdrige sau cursuri de introducere in Medicina, Drept si altele.
Acestea se desfasoara in timp real, fie individual fie in grupuri de mai multi participanti, in functie de tipul cursurilor alese. Toti profesorii nostri sunt vorbitori nativi, astfel incat aveti ocazia sa exersati limba la cel mai inalt nivel, si mai mult de atat, ocazia sa studiati intr-un mediu multicultural.

portofoliu

De ce să alegi IntegralEdu?

Fiecare părinte își susține copilul în timp ce învață să facă singur primii pași. Este lângă el atunci când se împiedică sau alege calea greșită. Îi acordă timp și îngrijire și visează să-i ofere cea mai bună dezvoltare.

De peste 28 de ani, IntegralEdu îi ajută pe părinți să investească în mod corect în educația copiilor lor și să aleagă calea potrivită pentru îndeplinirea obiectivelor lor.

Experiența acumulată și consultanții profesioniști ne permit să oferim soluții individuale pentru fiecare în parte. Acesta este avantajul unic al serviciilor noastre de consultanță pentru dvs., părinții.

Alegându-ne pe noi, obțineți:

 • Profesionalism
  Noi ne ocupăm numai cu programe educaționale și cursuri de limbi străine, astfel încât puteți conta pe PROFESIONALISMUL NOSTRU.

 • Garanția calității
  Consultanții noștri au vizitat personal organizațiile educaționale cu care lucrăm și vă asigurăm că veți primi CE E MAI BUN.

 • O gamă largă de programe educaționale
  Vă oferim O GAMĂ LARGĂ de programe lingvistice și academice pentru toate vârstele.

 • Abordare individuală
  Vă vom ajuta să vă orientați în oferta generoasă și, în cadrul CONSULTAȚIEI INDIVIDUALE, veți putea selecta programul care îndeplinește cerințele și nevoile dvs.

 • Telefon de urgenta 24/7
  În zilele de sosire și plecare, precum și în afara orelor de lucru, suntem la dispoziția dvs. printr-o LINIE TELEFONICĂ APELABILĂ 24/7, pentru a vă oferi sprijin și consultanță.

 • Servicii complete
  Din prima până în ultima zi de curs, consultanții noștri vă stau la dispoziție cu privire la orice chestiune legată de sejurul dvs.

 • Organizarea călătoriei
  Cu scopul de a ne servi cât mai bine clienții, avem propria agenție de turism – Sunny Holidays, care oferă și bilete on-line: www.esunny.ro. Colegii noștri cunosc bine condițiile de călătorie în străinătate pentru minori și ne-au pus la dispoziție o linie de telefon apelabilă 24/7. Astfel economisim TIMP ȘI EFORT atunci când vă organizam călătoria (începând cu documentele pentru viză, informațiile despre zbor și reducerile la achiziționarea biletelor de avion).

 • Corectitudine
  Atunci când vă înscrieți la un curs prin intermediul IntegralEdu, NU PLĂTIȚI NICIO TAXĂ SUPLIMENTARĂ pentru serviciile de consultanță ci, mai degrabă, profitați și de alte reduceri. INTEGRALEDU este una din cele mai mari agenţii din România care oferă programe de studii în străinătate și adesea încheiem contracte la prețuri mai mici decât taxele oficiale ale școlii.

 • Nu există taxe ascunse
  În catalogul nostru veți găsi prețurile finale, care includ și taxele de transfer de la/până la aeroport și cazare. Astfel veți ști din timp cât trebuie să plătiți.

 • Consultanții noștri muncesc cu plăcere
  De peste 28 DE ANI oferim consiliere educațională și o facem ZÂMBIND. Mulți dintre consultanții noștri lucrează la INTEGRALEDU de peste 13 ani.

  Aveți încredere în noi!

Consultantii IntegralEdu au acces la numeroase programe si destinatii care nu se regasesc pe site. Contactati-ne si va vom personaliza oferta pentru a alege varianta potrivita!

Solicita o oferta personalizata consultantului IntegralEdu!