• Varsta: 16 – 20 ani

 • Studiu: in functie de programul ales

 • Limba straina: engleza
 • Tara: Elvetia
 • Tipuri de programe: Tematic / Vocational

 • Cazare: campus
 • Durată: 1-3 săptămâni

 • Perioadă:
  25 iunie – 12 august 2023

 • Nivel de studiu: B1 – C2

Aplica acum!

Contacteaza un consultant IntegralEdu

Despre scoala
Hotel Institute Montreux este situat in centrul orasului Montreux, pe malul lacului Geneva. Detine patru cladiri, care au functionat in trecut ca hoteluri. Intreaga baza scolara a fost renovata si ofera conditii moderne de cazare si studiu. Una dintre cladiri are mobilier si decor create din piesele reconditionate ale unui avion, inclusiv scaune pentru pasageri, o aripa si parti din motor. Cursantii au posibilitatea sa cunoasca universitatea, sa se intalneasca cu actualii studenti si sa utilizeze facilitatile universitatii. In fiecare trimestru, Hotel Institute Montreux primeste aproape 550 de studenti din intreaga lume. Scoala are o biblioteca moderna, cu resurse actualizate, precum si o sala de informatica.

Despre cursuri

Programul imbina orele de curs cu practica si programul de divertisment. Nivelul minim recomandat de cunoastere a limbii este B1 sau 4.5 IELTS. In fiecare saptamana, cursantii pot alege un alt modul:

Introducere în ospitalitate
Saptamana 1 – Ospitalitate elvețiană –  privire de ansamblu asupra lumii ospitalității, cum funcționează industria și care este structura. Sunt studiate tehnici de poziționare cu succes a hotelurilor și restaurantelor. Elevii lucrează cu profesori profesioniști care ajută la îmbunătățirea abilităților verbale și non-verbale.

Săptămâna 2 – Planificarea evenimentului – Sunt abordate următoarele subiecte: alegerea locației potrivite, identificarea tendințelor, stabilirea bugetelor, identificarea părților interesate și parteneriate, formularea planului de marketing și managementul logisticii.

Săptămâna 3 – Abilități de conducere – Se dezvoltă abilități de conducere a unei echipe internaționale, stilul de comunicare, participarea la activități de dezvoltare a abilităților de conducere.

Introducere în gătit 
Saptamana 1– Bucătăria europeană – În fiecare zi sunt examinate particularitățile diferitelor bucătării din Europa – Italia, Franța, Norvegia, Elveția și altele.

Săptămâna 2 – Descoperitor culinar și tendințe culinare mondiale – Echipele vor trebui să pregătească un plan pentru deschiderea unui nou restaurant – de la planificarea unui meniu, crearea de rețete, decor, furnizarea de uniforme personalului, deschiderea restaurantului.

Săptămâna 3 – Ciocolata si dulciuri – Săptămâna aceasta se invata tehnicile necesare pentru a pregăti și crea o varietate de deserturi unice și impresionante deciocolată și cofetărie, inclusiv abilități de sculptură, decorare și finisare.

Antreprenoriat
Săptămâna 1 – Antreprenoriat în afaceri – În această săptămână sunt studiate diverse teme din domeniul afacerilor – înțelegerea problemelor întreprinderilor mici, mijlocii și mari; realizarea unui plan de afaceri care să includă elemente cheie – finanțare, marketing, organizare a muncii. Elevii vor lucra cu experți în antreprenoriat.

Săptămâna 2 – Inovație –  Săptămâna este despre inovație și despre cum să rezolvi problemele în mod creativ. La curs participă antreprenori și oameni de afaceri,
care oferă studenților sfaturi practice.

Săptămâna 3 – Design thinking -abordare a dezvoltării de noi produse și servicii și este posibilă dacă înțelegeți mai întâi nevoile clientului dvs. Acest proces orientat spre om include dezvoltarea conceptului, creativitatea aplicată, prototiparea și experimentarea.

Fetele si baietii sunt cazati separat, in camere duble confortabile cu baie, in campusul universitatii. Curatenia in camere se face o data pe saptamana, iar lenjeria de pat si prosoapele sunt asigurate de scoala.

Excursii si vizite educative

 • Crama de vinuri
 • Fabrica de branza
 • Fabrica de ciocolata
 • Oportunitatea de a explora muntii si lacurile Elvetiei

Date de incepere: in fiecare duminica din 25 iun tinand cont de incheierea cursului pe 12 aug

Taxe in CHF:

   1 sapt  2 sapt  3 sapt
 Ospitalitate/ culinar  2575 CHF  4775 CHF  6725 CHF
 Antreprenoriat   3075 CHF  5725 CHF  8075 CHF


Taxe suplimentare:

Transfer de la / pana la aeroportul Geneva: 195 CHF/ 2 directii

Modul Inovatii: 175 CHF/ sapt
Modul Ospitalitate: 175 CHF/ sapt
Modul Discovery: 225 CHF/ sapt

Supliment cazare cam privata: 150 CHF/sapt; cam dubla de lux: 150 CHF/ sapt; cam privata de lux: 250 CHF/ sapt

Таxa include:

 • Cazare in campus
 • Pensiune completa de luni pana vineri, brunch si cina pentru sambata si duminica
 • Cursuri
 • Materiale de studiu si certificat de absolvire a cursului
 • Excursii si vizite educative
 • Numar de telefon de urgenta 24 / 7
APLICA ACUM!

GALERIE