Tilburg University ramane cea mai buna universitate olandeza pentru a studia un program de drept international conform The World University Rankings 2023!

Tilburg University, una dintre cele mai populare universitati din Olanda, si-a confirmat reputatia internationala pentru calitatea predarii si cercetarii in domeniile Business & Economie, Drept si Psihologie, cu locuri ocupate in primele 50 de cele mai bune universitati din lume, potrivit Times Higher Education (THE) 2023.

 

Clasata pe locul 21 in lume in clasamentul celor mai bune universitati din domeniul dreptului, Tilburg a confirmat ca se numara printre primele universitati din lume in acest domeniu prin programul sau si calitatea predarii.

„For the second year in a row, Tilburg Law School is the best-scoring law school in the Netherlands according to this ranking. We are proud of the results as this position is a welcome recognition of the high quality of our education and research, which is the result of the dedication of all our colleagues.”

Tilburg University, Tilburg University

 

Rezultate de top in diferite domenii

Clasamentul World University Rankings 2023 a pozitionat, de asemenea, studiul in economie si afaceri pe locul 47 in lume si pe locul 2 inOlanda, iar psihologia pe locul 48 in lume si pe locul 4 in Olanda.

Acest clasament este intocmit in functie de cinci criterii principale – un set larg de indicatori care reprezinta elemente cheie in excelenta invatamantului superior. Acestea sunt predarea (mediul de invatare), cercetarea (volumul, veniturile si reputatia), citarile (impactul cercetarii), legaturile cu industria (transferul de cunostinte) si contributia internationala (personal international, studenti si colaborare in cercetare).

Vrei sa afli mai multe despre Tilburg, programele de studiu pe care le ofera universitatea sau despre studiul in Olanda in general? Contactati-ne pentru o sedinta de consultanta gratuita, iar consilierii nostri educationali va vor oferi toate informatiile.