Tabere de vara in Elvetia – discount 20% in cadrul Saptamanii Elvetiene

Elvetia a primit distinctia de „Cea mai buna tara din lume”, conform Best Countries Report 2018 (Washington, D.C.), un studiu cu criterii de evaluare complexe, de la influenta economica, calitatea vietii, drepturile oamenilor si multe altele. In acelasi timp, Elvetia are 25% internationali stabiliti in tara, patru limbi straine nationale – franceza, germana, italiana si Rhaeto-Romantsch si vorbitori de engleza la tot pasul si ramane una dintre cele mai apreciate destinatii de studiu la nivel international.

In fiecare an, zeci de familii din Romania aleg Elvetia drept cea mai potrivita destinatie de studiu pentru copiii lor, alegand tabere pentru copii – tabere de limbi straine si cursuri de pregatire in diferite domenii, programe gimnaziale, liceale si universitare.

DISCOUNT EXCLUSIV IN CADRUL SWISS WEEK

21 – 25 martie 2022

20% DISCOUNT LA TABERELE PENTRU COPII

Editia 2022 a Swiss Week, deja o traditie elvetiana in Romania, are loc in perioada 21 martie – 25 martie, in Bucuresti si in toate birourile IntegralEdu din tara! Reducerea de 20% oferita de partenerii elvetieni este o oferta exclusiva, care nu poate fi accesata in nicio alta perioada a anului.

Institutii educationale elvetiene, participante la SWISS WEEK:

20% off – TASIS – cea mai veche scoala americana privata

Fondata in anul 1956, scoala se mandreste in prezent cu performantele excelente ale elevilor, cu mediul prietenos, diversitatea si unitatea sa. Aici invata elevi din peste 42 de nationalitati, cel mai mare procent provenind din tarile europene si din SUA. Absolventii isi continua studiile la universitati de elita din lumea intreaga. Scoala este situata in partea italiana a Elvetiei, in regiunea sudica Ticino.

Taberele organizate la TASIS, Le chateau des Enfants (4,5 – 6, 7 – 10 ani) si Lugano (11 – 13, 14 – 18 ani) ii pot initia pe copii in arta culinara, fiind asistati de chefi internationali celebri. Acestia vor invata ce inseamna bucataria italiana de top, de la cumpararea materiilor prime din piata, pana la prepararea si servirea diverselor feluri de mancare. Tot la TASIS se vor putea accesa si cursuri de fashion, film sau arhitectura.

20% off – Swiss Education Group – unul din cele mai renumite grupuri de universitati din lume, specializate pe hospitality, culinary arts si international business

SEG este lider la nivel mondial in domeniul educatiei hoteliere. Succesul remarcabil al SEG a stabilit noi standarde in industria ospitalitatii. Pastrand traditia managementului hotelier din Elvetia, toate programele de studiu oferite de SEG combina invatarea academica cu experienta practica si sunt concepute pentru a satisface nevoile angajatorilor din domeniu.

Taberele organizate de SEG se desfasoara la Hotel Institute Montreux (16 – 20 ani) si la Leysin Mont Blanc (10 – 17 ani), campusuri ale universitatilor din grup. Cursurile cuprind studiul limbilor straine (engleza, franceza sau germana), introducere in industria hoteliera, arta culinara, excursii, vizite la renumita fabrica de ciocolata si multe alte activitati educationale si de relaxare.

20% off – Ecole Chantemerle – Infiintata in 1966, scoala Chantemerle este situata in Blonay s/Montreux.

Chantemerle intampina elevi elvetieni si internationali cu varste cuprinse intre 6 si 16 ani, care doresc sa studieze in timpul anului scolar sau sa ia parte la taberele de vara. Scoala este recunoscuta pentru calitatea cursurilor si atmosfera familiala personalizata. Situata in mijlocul naturi, cu o priveliste superba spre Lacul Geneva si Alpii Elvetieni, Chantemerle ofera un mediu linistit, perfect pentru studiu, avand o capacitate maxima de 65 de studenti in plin sezon.

Cei care doresc sa beneficieze de ofertele Saptamanii Elvetiene sunt asteptati la birourile IntegralEdu din Bucuresti, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Timisoara si Constanta, in saptamana 21 – 25 martie 2022, in fiecare zi incepand cu ora 09.00, pana la 18.00, de luni pana vineri, pot contacta direct consultantii educationali specializati in tabere pentru copii prin Raluca Niculae (raluca@integraledu.ro, 0737.069.008) sau se pot inscrie completand formularul online.