Study in Canada
Come to Canada to study. Stay to live, work and explore.

Canada a devenit un hub in plina expansiune pentru studentii internationali ale caror vise includ ramanerea in tara in care isi finalizeaza studiile. Nu mai este o destinatie globala trecuta cu vederea pentru a castiga o diploma, Canada ofera, de asemenea, o cale directa catre cetatenia permanenta – o optiune pe care multi studenti internationali o cauta. Canada s-a clasat ca fiind unul dintre primele zece locuri pentru a trai in lume de peste douazeci de ani si se mandreste cu un sistem de educatie clasat printre cele mai bune.

Canada este o optiune din ce in ce mai populara pentru studentii care cauta si necesita o alternativa mai putin costisitoare la studierea la nivel international decat ar putea gasi in SUA. Universitatile canadiene ofera acum diplome la fel de prestigioase ca si cele din SUA, adesea la un cost mai accesibil.

 

De ce sa studiezi in Canada ca student international?

Cand studiezi in Canada, investesti in viitorul tau. Diplomele din Canada sunt recunoscute in intreaga lume. Taxele de scolarizare sunt printre cele mai mici din tarile vorbitoare de limba engleza. In plus, este posibil sa ramani si sa lucrezi in Canada dupa absolvire. Posibilitatile sunt nelimitate!

Bucura-te de calitatea vietii in Canada! Aici vei gasi un nivel ridicat de trai. Studentii internationali beneficiaza de aceleasi drepturi si libertati ca si canadienii: respectarea drepturilor omului, egalitatea, diversitatea si o societate stabila si pasnica.

Canada se afla pe locul al treilea la nivel global pentru cea mai buna calitate a vietii

 

Optiuni educationale flexibile si de inalta calitate

Vei putea alege dintre mai mult de 8.000 de programe la colegii si 16.000 de programe universitare.

7 universitati canadiene sunt clasate printre primele 200 din lume.

Participa pe 15 decembrie, la Study In Canada – eveniment virtual, si descopera totul despre studiile in Canada:

  • universitati si colegii
  • programe
  • taxe si finantari
  • cerinte admitere
  • termene limita

Prezentari:

  • 14 – 15h: prezentare generala a studiilor in Canada
  • 15 – 16h – Canadian University Overview – There is a Canadian University for All: But How Do I Choose?

Dan Seneker
Dan SenekerBishop’s University
This presentation will introduce you to the three main categories of universities in Canada (primarily undergraduate, comprehensive, and medical/doctoral), provide a broad overview of the admissions process, costs and finances, and a specific look at one of Canada’s premier undergraduate institutions Bishop’s University.

 

Bishop University

Situata in frumoasa regiune Townships de Est a provinciei Quebec, Bishop este o universitate unica de limba engleza, oferind studentilor o educatie universitara de calitate in arte plastice, stiinte umaniste, stiinte sociale, stiinte naturale, afaceri si educatie.

In fiecare an, la Bishop’s University sunt oferite burse, premii, granturi si ajutor financiar de peste 7 milioane de dolari datorita sprijinului generos al studentilor, absolventilor, facultatilor, personalului, fundatiilor, corporatiilor si donatorilor privati. In fiecare an, aproximativ 62% din corpul studentesc primeste asistenta financiara cuprinsa intre $ 500 – $ 20,000 pe an universitar. Unele pot fi reinnoite pentru tot timpul petrecut la Bishop (se aplica conditiile de reinnoire), in timp ce altele sunt premii unice pe care le poti primi fie ca student nou, fie ca student in ani mai mari. Pentru a fi luat in considerare, tot ce trebuie sa faci este sa completezi cererea online de admitere pana la 1 martie si sa ai toate documentele justificative depuse pana cel tarziu pe 15 martie.

Afla mai multe despre Bishop, si nu mai, pe 15 decembrie la Study In Canada Virtual! Participa gratuit!