Study German Week – preturi promotionale la taberele in germana

Tabere de vara in limba germana – un mare avantaj la inscrierea la universitatile din Germania, Austria si Elvetia

Taberele de vara din strainatate au multe beneficii pentru tineri si pot duce la implinirea obiectivelor personale si academice. In ceea ce priveste taberele in limba germana, acestea sunt un instrument excelent pentru tot mai multi viitori studenti internationali ai universitatilor din Germania si Austria, care doresc sa atinga un anumit nivel de aprofundare a limbii germane inainte de inscriere.

Taberele de vara in limba germana sunt foarte populare, deoarece ofera studentilor posibilitatea de a promova examenele si de a obtine certificatul necesar pentru inscrierea la programele de licenta, master sau doctorat, dar si pentru inscrierea in scolile primare si gimnaziale.

Germania si Austria sunt cele mai atractive tari vizate de catre studentii internationali, dupa tarile cu predare in limba engleza. Pe langa faptul ca universitatile germane si austriece (atat private, cat si publice) ocupa pozitii de top pe listele internationale, un alt motiv foarte important pentru care studentii straini isi indreapta atentia catre aceste destinatii, este faptul ca in unele provincii studentii nu platesc taxe la universitatile de stat.

Tabara de vara germana – o modalitate rapida de a obtine un certificat de limba germana

Daca esti in clasa a 10-a sau a 11-a de liceu, participa la o tabara de vara in limba germana. Fie ca ai nevoie de o imbunatatire semnificativa a cunostintelor de limba germana sau ca esti deja la un nivel satisfacator, mereu exista loc de imbunatatire, experienta pe care o aduce o tabara de vara este exceptionala, iar rezultatele se vor simti rapid.

In plus, exista tabere de limba germana care ofera cursantilor posibilitatea de a sustine un examen de certificat de limba dupa finalizarea taberei. Certificatele care confirma nivelul minim necesar de competenta lingvistica sunt necesare pentru inscrierea in universitatile din Germania, iar majoritatea necesita nivel de C1 sau C2.

Arunca un ochi peste taberele participante la Study German Week:

TABARA DE LIMBA GERMANA PE MALUL LACULUI CONSTANCE, Lindau, Bodensee

Scoala este situata in orasul Lindau, Germania. Are vedere directa la Lacul Constance, la portul pitoresc si la Alpii din apropiere. Atmosfera este foarte placuta pentru un sejur reusit si frumos in timpul cursurilor de limba germana. Acest curs de limba germana este potrivit pentru tinerii participanti care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile de limba germana cu multa distractie. Pe langa abilitatile de baza de citire, ascultare, scriere si vorbire, profesorii includ gramatica in programa lor. Dupa proba de baza, participantii vor fi grupati in clase adecvate (nivel A1 – B2) cu o dimensiune medie de 8 elevi. Cursul se tine de luni pana vineri, dimineata si doua dupa-amiezi pe saptamana. Sunt multe optiuni de petrecere a timpului liber in programul taberei. Elevii pot alege intre un program sportiv si unul creativ. Punctul forte il reprezinta excursiile de jumatate de zi sau de o zi.

  • Min. 5 elevi pe clasa
  • Max. 12 elevi pe clasa
  • Orar: 9:00 – 12:00 (de luni pana vineri)
  • 25 de ore pe saptamana de limba germana
  • Nivelul A1 – B2

Gasesti aici detalii despre tabara: click aici.


TABARA LA SCHULE SCHLOSS HEESSEN

Tabara Academica Germania este situata in Schloss Heessen, in orasul Hamm, un castel magnific nu departe de Köln, Dusseldorf si Bonn. Metodologia de predare se bazeaza pe CLIL: Content and Language Integrated Learning. Studiezi continutul disciplinelor academice si, in acelasi timp, iti imbunatatesti cunostintele de engleza si/sau germana. Iti vei extinde cunostintele academice si iti vei dezvolta abilitati de redactare a eseurilor si abilitati de gandire (gandire critica, logica, reflexiva, metacognitiva si creativa).

Explorers: 12-14 ani – vei studia un curriculum complet care include: gramatica si literatura, matematica, stiinte, studii sociale si arta. Poti alege cursul „Explorers” in germana sau engleza.

Engagers: 15- 17 ani – daca vei alege sa studiezi in limba engleza poti selecta intre urmatoarele materii: matematica, arta, economie, efaceri si entreprenoriat, scriere de eseuri, prezentari, stiinte exacte, stiinte sociale, teoria cunoasterii si literatura universala. Cei care aleg limba germana, selecteaza intre: lingvistica germana – include studiul limbii, scrierea de eseuri si prezentari; studii culturale si sociale germane, istorie si economie; STEM.

Gasesti aici detalii despre tabara: click aici.

TABARA GERMANA LA THERESIANISCHE AKADEMIE, Austria

Centrul de limbi straine, unde se va desfasura tabara, este situat chiar vizavi de Palatul Belvedere, intr-o frumoasa cladire Art Nouveau. Este situat intr-una dintre cele mai frumoase parti ale orasului, unde vei gasi si majoritatea ambasadelor si resedintelor straine. Faimoasa Piata Stefansplatz este la doar 15 minute de mers cu transportul public. Cladirea centrului a fost renovata si are 6 sali de clasa moderne si dotate cu aer conditionat, o biblioteca multimedia si o cantina. In lunile de vara, centrul foloseste alte 15 sali de clasa in cartier cladiri langa parc si terenuri de sport.

Despre cursuri:

Studiul include exercitii gramaticale, vocabular, citire, pronuntie, exercitii de intelegere. Se pune accent pe folosirea limbii germane in situatii reale.

• Curs standard: 20 ore / sapt.

• Curs intensiv: 30 ore / sapt.

Osterreichisches Sprachdiplom Deutsch (OSD): este bazat pe Zertifikat Deutsch si este elaborat special pentru cursantii intre 12 – 17 ani cu nivel B1 sau B2. Cursul prevede 6 sau 8 ore de pregatire specializata pentru examen in plus fata de cursul standard sau cel intensiv. Cei interesati trebuie sa sustina un test scris si un interviu oral la inscriere, inainte sa fie admisi la curs.

Nivelele mai avansate de examen sunt oferite in scoala Actilingua.

Cursuri generale de germana – acestea includ cursuri de limba germana in combinatie cu cinci ore de scoala pe saptamana din programul „Viena”, care include: un tur de oras, prelegeri si proiectii video despre arta, muzica, istorie, literatura austriaca, precum si un curs de vals vienez.

Curs de baza (20 de ore de scoala pe saptamana) – include cursuri de gramatica, conversatie, exercitii de extindere a vocabularului. Cursurile se tin dimineata, in grupuri de pana la 12 persoane.

Curs intensiv (20 ore de scoala pe saptamana + 10 ore de scoala in mini-grupuri) – la cursul de baza se adauga 2 ore de scoala pe zi in minigrupe de pana la 8 persoane. Cursul este potrivit pentru cei care doresc un progres rapid.

Curs super intensiv (20 ore de scoala pe saptamana + 10 ore de scoala lectii individuale) – a cursul de super intensiv se adauga 2 ore de scoala pe zi de predare individuala, ajustata.

Gasesti aici detalii despre tabara: click aici.

Consultantii IntegralEdu sunt aici pentru a raspunde intrebarilor despre taberele si studiul in Germania si iti vor fi alaturi in timpul inscrierii la universitatea aleasa.

IntegralEdu va poate ajuta sa planificati vara perfecta!