Strathclyde Business School ofera burse pentru programele de master de pana la 10 000 de lire sterline pentru studentii internationali – septembrie 2021

Strathclyde Business School este incantata sa poata oferi o serie de burse de master pentru septembrie 2021. Bursele vor fi cuprinse intre 7000 si 10.000 de lire sterline si depind de domeniul de studiu si de taxa de scolarizare.

35 de burse de pana la 10 000 de lire sterline

Programe de master disponibile (Top 10 in Marea Britanie pentru economie si contabilitate si finante, tabel complet subiect al ghidului universitar 2021):

· Contabilitate si finante

· Economie, antreprenoriat

· Managementul resurselor umane

· Marketing, afaceri

· Strategie si organizare

· Managementul ospitalitatii si turismului

· Stiinta managementului

Cine poate aplica:

Candidatii trebuie sa se autofinanteze (adica sa nu primeasca niciun fel de finantare din alte burse, sponsorizarea angajatorului etc.) si sa detina deja o oferta pentru unul dintre programe – Full Time Msc pentru septembrie 2021.

Metode de aplicare :

Candidatii interesati sa aplice ar trebui sa furnizeze o scrisoare de maximum 1000 de cuvinte care sa demonstreze, prin ideile, experienta si planurile de cariera viitoare (inclusiv rationamentul pentru aderarea la programul ales si motivul pentru care ar trebui sa li se acorde aceasta bursa). Candidatii vor fi, de asemenea, luati in considerare in functie de calitatea generala a scrisorii si nevoia financiara.

Termen limita: 31 august

Bursele vor fi acordate continuu incepand cu sfarsitul lunii iunie 2021, iar termenul final pentru examinarea cererilor va fi 31 august 2021.

Despre Universitatea din Strathclyde

Universitatea din Strathclyde este o universitate publica de cercetare situata in Glasgow, Scotia. Fondata in 1796, este a doua cea mai veche universitate din Glasgow, Universitatea din Strathclyde este renumita pentru predare excelenta, cercetare si legaturi puternice cu industria si afacerile. Universitatea din Strathclyde a fost desemnata Universitatea Anului din Marea Britanie in 2019 de revista Times Higher Education, UK Top 20 University pentru intensitatea cercetarii, conform analizei Times Higher Education a REF2014 si a 5 stars University QS (2017-20)

Scoala de afaceri Strathclyde este o scoala de afaceri triplu acreditata, cu o reputatie pentru educatie de afaceri de inalta calitate. Pe o piata a muncii competitiva, o diploma de masterat va poate oferi avantaj si va poate ajuta sa va atingeti obiectivele carierei. Ca student postuniversitar la Strathclyde Business School, puteti alege sa va alaturati Retelei de Afaceri Strathclyde, o initiativa condusa de studenti, care faciliteaza interactiunea cu liderii de afaceri si din industrie.

Pentru mai multe detalii si modalitati de aplicare ia legatura cu un consultant IntegralEdu aici.