FREE MASTERCLASS: “Thriving Hospitality”: How a degree in Hotel Management can open endless doors of opportunity

 

 

“Thriving Hospitality”: How a degree in Hotel Management can open endless doors of opportunity – un masterclass pe care nu-l poti rata, oferit de Swiss Education Group – 21 mai, ora 12, Hotel Epoque, Bucuresti.

Cum arata viitorul in Turism, Event Management, Ospitalitate si Arta culinara? Ce studii se pot face in domeniu si care sunt oportunitatile de cariera la nivel international? Cum putem face sa fim mai buni si cum putem creste performantele in aceste domenii, in Romania sau in intreaga lume? Cresterea si oportunitatile industriei, cantitatea de optiuni disponibile, potentialul ascendent si numeroasele cai care pot fi urmate – despre astea si multe altele vom vorbi cu:

Florin Cadar
Florin Cadar Lecturer / Module Leader / Apple Certified Swiss Hotel Management School Caux
Florin Cadar este un veteran al industriei ospitalitatii, dobandind o vasta experienta in diferite roluri de supraveghere si manageriala in mai multe departamente hoteliere pe parcursul a doua decenii, inclusiv Contabilitate, Servicii de concierge, Front Office, Menaj, Evenimente si Vanzari si Marketing. In calitate de manager de evenimente, domnului Cadar a primit prestigiosul Premiu al Cercului de Excelenta al Hilton. Detinand o diploma de licenta in Afaceri Internationale de la Strayer University, Virginia, S.U.A. si in prezent isi face studii postuniversitare in Educatie la Universitatea din Derby, Anglia, domnul Cadar vorbeste, de asemenea, fluent trei limbi si a calatorit mult in Europa si Statele Unite.
Kristina Kirilova
Kristina KirilovaRegional Manager Swiss Education Group
In cadrul evenimentului, parintii participantilor vor avea ocazia de a avea intalniri personale cu Kristina Kirilova – manager regional si responsabila de admiterea candidatilor romani la Swiss Education Group.Informatii detaliate despre scolile de elita, programele lor, cerintele si procesul de aplicare si nu in ultimul rand – bursele actuale.

Why get involved?

  • vei face cunostinta cu profesionisti cu experienta din industrie si cu persoana responsabila cu acceptarea candidatilor bulgari in unele dintre cele mai prestigioase colegii din turism si ospitalitate din Europa
  • vei evalua daca aceasta directie este potrivita pentru tine, lucrand la o provocare reala, practica
  • afli mai multe despre formarea in Swiss Education Group si despre diferitele perspective de cariera ulterioare
  • pentru a-ti dezvolta potentialul de lider si, in acelasi timp, a-ti imbunatati abilitatile de comunicare

“Thriving Hospitality”: How a degree in Hotel Management can open endless doors of opportunity – este oportunitatea pe care nu trebuie sa o ratezi!

21 mai, ora 12:00, Hotel Epoque (Intrarea Aurora 17C, 010213 Bucuresti, Romania, langa Colegiul National Gheorghe Lazar