Parcurile nationale din Statele Unite ar trebui sa fie pe “to do” list-ul oricarui student care vrea sa plece cu Work and Travel, nu doar de a le vizita, ci de a si lucra in unul. Pe langa avantajul de a trai experienta americana la un nivel ridicat din punct de vedere cultural, traiul in acest mediu este unul foarte accesibil din toate punctele de vedere, iar salariile destul de ridicate.

In continuare, am selectat patru dintre cele mai mari parcuri nationale unde poti sa petreci o vara minunata alaturi de studenti din toate colturile lumii sau sa descoperi cultura americanilor nativi.

Suna bine? Hai sa incepem!

Yellowstone National Park (Idaho, Montana și Wyoming)

Cu o suprafata de aproximativ 9 kilometri patrati, Parcul National Yellowstone se intinde pe 3 state:  Idahom, Montana si Wyoming. Acesta este “populat” atat de cascade, canioane, lacuri, gheizere, cat si munti cu diferite altitudini. 
Yellowstone National Park este renumit, printre altele, pentru gazduirea celui mai faimos gheizer din lume – Old Faithful si a supervulcanului Caldera, care a erupt ultima data acum 640.000 de ani.

Grand Canyon (Arizona)

Parcul National Grand Canyon, situat in statul Arizona, este o adevarata opera de arta si o demonstratie a ceea ce poate face natura de una singura, conform formatiunilor geologice cu o vechime de peste 1800 de milioane de ani care pot fi si vizitate. South Rim (marginea din Sud a canionului) poate fi accesat din două intrari, Moqui si View Desert. North Rim (marginea din Nord a canionului) este putin mai greu de accesat, dar ofera o priveliste demna de fotografiat.

Yosemite National Park (California)

O comoara californiana intinsa pe aproape 750.000 de hectare, cunoscuta pentru cascade, sequoia giganti, vai, lacuri, pajisti si stanci de granit impunatoare. Patrunsi in peisaj fabulos exista sute de specii de animale salbatice, printre care ursi negri, lei de munte si lilieci.  Printre atractiile principale ale parcului se numara si cei doi faimosi giganti de granit cunoscuti sub numele de Half Dome si El Capitan. 

Glacier National Park (Montana)

Statul Montana a avut si va avea mereu multe de oferit turistilor veniti din intreaga lume, dar si studentilor care isi vor petrece vara aici cu programul Work and Travel. Situat in  nord – vestul statului si fiind unul dintre cele mai reprezentative parcuri nationale care inglobeaza adevarata cultura americana, Glacier National Park este locul perfect din care sa pleci cu o poveste nemaipomenita de spus familiei si prietenilor de acasa.

Ai intrebari legate de programul Work and Travel USA? Nu ezita sa ne dai un mail la cristian.tene@integraledu.ro pentru a te ajuta.

Daca nu suntem conectati pe social media inca, ne poti urmari pe Facebook sau pe Instagram, daca vrei sa fii la curent cu toate noutatile programului Work and Travel si cu cele mai bune meme-uri.

Daca te-au convins studentii nostri sa aplici pentru programul Work and Travel, iti lasam Formularul de inscriere online.

Share This Story, Choose Your Platform!

Categories

Articole recente

Citeste si

BridgeUSA Leadership Development Program

BridgeUSA Leadership Development Program       Suntem incantatati sa va impartasim oportunitatile de mai jos pentru participantii BridgeUSA Leadership Development Program, inclusiv oportunitatile imediate pentru cei care participa la programele Work & Travel USA [...]