Planificarea financiara pentru studiile tale in strainatate, bugetul, bursele si imprumuturile studentesti – sunt notiuni aparent complicate, dar care pot deveni un adevarat aliat in lupta cu cheltuielile nejustificate. Scopul ghidului financiar este de a ajuta in luarea unei decizii in cunostinta de cauza pentru alegerea unei destinații de studii avantajoase din punct de vedere financiar.

Am pregatit ghidul financiar cu convingerea ca, chiar daca studentii lucreaza in timpul studiilor, un student ar trebui sa fie informat despre cheltuielile care pot aparea in paralel cu plata taxei de scolarizare, a caminului de cazare, etc.

Ghidul este intocmit pentru a te ajuta sa stabilesti in mod clar care sunt prioritatile tale pe termen mediu sau lung, care necesita o planificare financiara riguroasa.

Iata cateva tips&tricks pentru a evita costuri inutile cu ajutorul echipei IntegraEdu:

  • Planifica-ti cu doi ani in avans procesul de aplicare, participa la World Education Fair
  • Daca nu esti sigur de ce cariera vrei sa urmezi, avem cel mai bun test de orientare profesionala britanic: MyCareerPath
  • Afla din timp ce test de limba iti este necesar pentru admitere, si ce nivel cer institutiile. Participa la cursurile de pregatire IntegralEdu.
  • Alege-ti consultantul educational si incepe procesul de aplicare cu macar 8 luni inainte de termenul limita al universitatilor. Beneficiaza de promotiile eraly bird la pachetele noastre de consultanta.
  • Selecteaza si depune documentele catre un set rezonabil si realist de programe de studii, tari si universitati, si urmeaza sfaturile unui consultant educational experimentat.
  • Fii la curent cu perioada de discount-uri oferite clientilor IntegralEdu!
DESCARCA GHIDUL FINACIAR