De ce sa alegi o tabara de vara in strainatate pentru copilul tau?

Vara este un moment ideal pentru o tabara pentru copii in strainatate, si pentru a dezvolta abilitati noi sau pentru a imbunatati abilitatile existente. In taberele de vara se combina distractia si invatarea eficienta. Taberele in strainatate sunt cea mai rapida cale de instruire de calitate in limbi straine si un loc grozav pentru a intalni alti copii din culturi diferite, de a participa la noi activitati interactive si de a petrece o vara care nu se va uita niciodata.

Imbunatatirea competentelor lingvistice – unul dintre motivele pentru a-ti trimite copilul la una dintre numeroasele tabere de vara disponibile, este acela ca isi va imbunatati abilitatile lingvistice. Nimic nu se compara cu invatarea unei limbi straine prin diverse activitati, intr-un mediu in care acea limba este exersata in fiecare zi. Pe langa faptul ca aici vor invata si imbunatati limba straina prin cursuri si indrumari profesionale, copiii vor aprofunda acea limba straina si prin discutiile cu ceilalti, pe subiecte distractive pentru ei. In acest fel, limba straina este mai usor de invatat, iar acestia vor face progrese mult mai repede. O tabara de vara in strainatate permite dobandirea unui nivel de cunostinte de invidiat, in doar doua saptamani.

Vezi aici oferta 2022 de tabere de vara in strainatate – individuale. – click pentru oferta.

Combinand frumosul si utilul – invata o limba in timp ce te relaxezi – in momentul in care invatarea limbilor straine este prezentata ca o obligatie scolara sau extrascolara, copiii vor fi mai putin implicati in invatarea acesteia. Asadar, calatorind in una dintre destinatiile din strainatate care se potriveste cel mai bine cu dorintele si interesele lor, este o modalitate excelenta de a petrece vara invatand. In plus, in taberele de vara, copiii isi petrec timpul liber dupa placul lor; ies cu prietenii noi, se implica in activitati sportive sau isi vor practica hobby-urile lor preferate.

  • Copilului tau ii place marea? Alege o tabara in Barcelona, sau in Grecia.
  • Viseaza sa cutreiere intr-un oras mare? Atunci alege o tabara in Paris, sau in Londra, poate chiar New York.

O tabara de vara in strainatate ii va forma copilului tau prietenii si amintiri pentru toata viata!

 

Se va bucura de hobby-urile lui preferate sau chiar va descoperi altele noi – o alternativa atunci cand vine vorba de alegerea taberelor de vara pentru copii este sa decizi intre activitatile educationale si sport. Dar le poti combina! Spre deosebire de cursurile de limbi straine de la scoala, in tabara de vara, copiii isi pot practica hobby-urile si sportul preferat, comunicand in limba pe care doresc sa o invete. Cei pasionati de sport se pot bucura de fotbal, baschet, rugby, tenis, golf, echitatie si chiar surfing, in timp ce cei orientati spre arta se pot bucura de hobby-uri precum moda, gatit, pictura, design sau chiar teatru. Posibilitatile sunt multiple!

Isi va cunoaste colegii din intreaga lume – ceea ce ii bucura cel mai mult pe copii atunci cand se intorc din taberele de vara sunt noile prietenii cu copii din diferite parti ale lumii. S-a demonstrat ca timpul petrecut intre oameni din culturi diferite are un impact pozitiv asupra maturitatii si dezvoltarii personale a copilului, iar acesta este unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le ofera o tabara vara. In plus, mergand in tabere in strainatate, copiii experimenteaza independenta si devin mai responsabili. Mentinerea camerelor curate, sosirea la timp la mese, sunarea parintilor la ora stabilita, sunt doar cateva dintre obligatiile care il vor ajuta pe copilul tau sa devina independent si sa invete sa se descurce in situatii noi.

Primul pas este alegerea limbii straine, iar al doilea este destinatia de vis a copilului tau! Daca inca eziti, aminteste-ti ca exista multe activitati in taberele de vara de care fiecare copil se va bucura. Nu exista o alegere gresita – locatiile taberelor de vara din strainatate sunt uimitoare, la fel ca si programele lor, iar copilul tau va fi cu siguranta fericit si implinit!

Ca sa iti fie insa, mai usor, noi consultantii educationali IntergralEdu, iti stam la dispozitie!