KdG este o universitate de stiinte si arte aplicate din Anvers, Belgia, care in activitatile sale pune accent pe invatare prin proiecte si situatii reale, dezvoltare durabila, contributia la comunitate, satisfactia si calitatea experientei studentilor si a personalului. Misiunea universitatii este aceea ca prin interactiune reciproca si un mediu propice pentru invatare, viata si munca, sa ofere studentilor un spatiu in care sa isi foloseasca potentialul la maxim.

Particularitatea acestei universitati este dorinta de a crea un mediu studentesc cald si deschis, dar dinamic, in care toata lumea are sanse egale sa iasa in evidenta si sa obtina oportunitatea de dezvoltare educationala si in cariera prin proiecte reale.

 

International Business Management

International Business Management este un program de studiu cu trei specializari – Global Business, Global Supply Chain Management si International Entrepreneurship.

Global Business

Primii doi ani se concentreaza pe un studiu amplu al afacerilor globale – comert, logistica, economie, finante, drept, contabilitate, marketing, guvernanta si durabilitate. Ultimul an, va avea o perspectiva clara asupra tuturor aspectelor afacerilor internationale si, pe langa scrierea tezei, vei avea ocazia sa castigi experienta suplimentara intr-un program de practica internationala de trei luni.

Global Supply Chain Management

Mai mult de o treime din studii se concentreaza pe specializare in directia Global Supply Chain Management , laboratorul de logistica este responsabil pentru partea practica a invatarii. Intr-un laborator logistic, de exemplu, poti dezvolta un lant de aprovizionare durabil de la sursa la client, tinand cont de impactul acestuia asupra mediului. Proiectul tau va fi analizat de experti, vei avea ocazia sa il prezinti intr-una din corporatiile internationale si vei lucra la el cu o echipa de experti. In ultimul an de studiu, se va cerceta transportul maritim, logistica portuara, vamala sau revolutia depozitarii digitale si iti vei completa educatia cu un stagiu intr-o companie de logistica.

International Entrepreneurship

Studiile vor debuta cu elementele de baza – contabilitate, comunicare interculturala, economie, drept, marketing, comert si logistica. Dezvoltandu-ti ideile pentru potentialele intreprinderi si afland cum sa le vinzi sau sa le dezvolti intr-un stagiu de doua luni la corporatia dorita. Dezvoltarea intr-un tanar antreprenor este fundamentul ultimului an al acestui studiu. Bazandu-te pe strategia de pornire, managementul afacerilor si industria afacerilor internationale, dezvoltand in acelasi timp abilitatile necesare pentru a concura pe piata muncii. Cine stie, poate cu ajutorul mentoratului KdG iti vei incepe propria afacere deja in timpul studiilor!

Practica este esentiala, iar Business Lab-ul KdG este locul potrivit pentru a o dezvolta. Business Lab va oferi studentilor un spatiu in care isi pot dezvolta ideile si proiectele de afaceri si le va facilita contactul cu lumea afacerilor, aici isi vor putea prezenta idei si le vor putea dezvolta impreuna cu o echipa de experti in domeniul selectat.

Invatare prin munca, in echipe interdisciplinare pe proiecte reale; studentii, lectorii si antreprenorii se motiveaza reciproc si creaza solutii inovatoare, extinzand reteaua de afaceri si dezvoltand idei de afaceri. Acesta este modul in care Karel de Grote vede invatamantul superior al viitorului.

Applied Computer Science

Valoarea acestui program de studiu o da capacitatea de a invata prin experienta practica, lucrand la proiecte reale pentru companii si organizatii internationale. Stagiul dureaza opt saptamani si se poate face la una dintre companiile internationale din Belgia sau din strainatate. Primii doi ani combina programarea, inteligenta artificiala, data science, retelele, sistemele si hardware-ul. Inca din prima zi, inveti sa aplici aceste cunostinte prin proiecte, sub indrumarea unor mentori profesionisti. Aceste proiecte se concentreaza in principal pe subiecte relevante social, oferindu-ti posibilitatea de a inova, oferind in acelasi timp solutii durabile.

In plus fata de proiectele specifice, studentii, printr-o simulare organizata a unei corporatii internationale au posibilitatea de a cunoaste un mediu de lucru dinamic si de a simti cum este posibil sa progresezi catre cele mai inalte pozitii prin munca. La KdG, studentii se ocupa intotdeauna de subiecte actualizate si de ultimele progrese tehnologice prezentate de experti.

Multimedia & Creative Technologies

Cu ajutorul acestui program de studiu iti vei dezvolta creativitatea, stilul personal si vei dobandi abilitati tehnice care te vor ajuta sa iti gasiti locul in lumea dinamica a noilor platforme media.

Din prima zi, ca parte a spatiului studentesc KdG FabLab, vei invata cum sa aplicati teoria prin imprimante 3D, ViReS, Kinects, placi Arduino, dispozitive de intrare, instrumente manuale si echipamente audiovizuale. Abordarea se bazeaza pe situatii reale de afaceri, tratand cu clienti din diferite culturi, gasind solutii adecvate si dezvoltand idei.

In ultimul an, accentul se va muta pe experienta concreta in afaceri. Ai o idee de afaceri? Solicita-ti statutul de student antreprenor si concepe-ti cu succes propriul start-up. Te intereseaza un alt tip de provocare? Alege o optiune de stagiu de 16 saptamani in strainatate si perfectioneaza-ti cunostintele la corporatia aleasa.

 

 

Profita de oportunitatea unei educatii intr-o institutie care, cu un fundal teoretic de inalta calitate, incurajeaza dezvoltarea si implementarea ideilor de afaceri, imbunatatirea cunostintelor lucrand la proiecte cu mentorat profesional.

Pentru mai multe informatii si ajutor in alegerea si inscrierea la programul ideal pentru tine, contactati-ne! Inca te mai poti inscrie intr-un program de studiu care sa iti indeplineasca toate dorintele!

Interesat de
Cand vrei sa incepi studiile?
Cum vrei sa procedam mai departe?
Multumim pentru completarea formularului, a fost trimis cu success!
A aparut o eroare in completarea formularului. Va rugam verificati informatiile completate si incercati din nou.