Transforma-ti visul in realitate castigand una dintre bursele de pana la 50% oferite de St. Bees School, din Marea Britanie!

St. Bees are o istorie de peste 430 de ani de existenta, fiind una dintre cele mai vechi scoli din Anglia. Noua scoala St. Bees isi croieste traditiile pe baza acestor radacini adanci. Aceasta este situata intr-o zona superba, la granita parcului national Lake District inscris in patrimoniul mondial UNESCO. Din punct de vedere academic, St Bees ofera educatie de calitate elevilor cu varste cuprinse intre 11 si 18 ani, dupa curriculum-ul britanic. Anii de liceu sunt formati din programele academice GCSE si A-Level.

Scoala deruleaza programul Global Awareness, in cadrul caruia elevii deprind abilitati esentiale de viata, de rezolvare a problemelor, de lucru in echipa, dezvoltandu-si in mod firesc increderea de sine.

Materiile oferite la nivel GCSE si A-Level deschid o zona larga de explorare a anumitor domenii de interes intr-un mod aprofundat (cum ar fi Inginerie, Medicina, Business, Stiinte, Arte etc.), ceea ce face sistemul educational britanic sa fie atat de respectat la nivel international.

Elevii au posibilitatea sa aleaga dintr-o gama larga de peste 100 de cluburi de interese si activitati extracurriculare, sub indrumarea tutorilor lor, pentru ca acestia sa aiba parte de o calatorie educationala excelenta.

St. Bees ofera burse generoase candidatilor excelenti care doresc sa-si continue studiile in cadrul acestei scoli, cu incepere din Septembrie 2021, pentru admiterea intr-unul din anii 7-12 (Years 7-12, echivalenti cu clasele 6-11 in sistemul de invatamant romanesc). Valoarea maxima a unei burse este de 50% care se traduce prin reducerea proportionala a costurilor de scolarizare si cazare.

Astfel, poti beneficia de o educatie de clasa mondiala la un pret anual accesibil pornind de la £16 320* (taxa care acopera scolarizarea si cazarea).

Daca iti doresti sa devii elev in cadrul scolii St. Bees, poti aplica pentru unul din urmatoarele tipuri de burse, in functie de abilitatile tale: bursa academica, bursa pentru abilitati deosebite in sfera artelor creative, bursa sportiva sau bursa pentru abilitati in domeniul inginerie.

Documente necesare candidaturii:
• Foaie matricola din ultimii 2 ani de studiu
• Copie dupa pasaport
• Copie dupa certificatul de nastere
Proceduri de admitere:
• Test de limba engleza
• Test de matematica
• Interviu cu un reprezentant St. Bees School

Intra in legatura cu un consultant IntegralEdu pentru mai multe informatii si pentru oferirea suportului pe tot parcursul procesului.

* In cazul in care vei aplica pentru admiterea in Year 11 sau Year 12 (clasa a 10-a, respectiv clasa a-11-a in sistemul romanesc), atunci bursa se va mentine pana la finalul liceului. In cazul intrarii in Year 9 (clasa a 8-a), atunci bursa se va mentine pana la finalul lui Year 11 (clasa a 10-a).

Pentru detalii si inscrieri, contacteaza-ne la adresa de email raluca@integraledu sau la numarul de telefon 0737 069 008.

Detalii aici