Aventuri epice din Work and Travel USA cu IntegralEdu

Programul Work and Travel USA cu IntegralEdu povestit de catre cei care l-au trait vara trecuta!

MIHAELA PRICOP: „Cum este de asteptat, parerea mea despre proiectul Work and Travel (cum cred ca este a tuturor participantilor acestui proiect) este una uimitoare. Am avut parte de experiente la care am visat de cand eram copil. Am intalnit persoanE din diferite culturi , ce vor ramane in sufletul meu pe vecie. Iar cel mai important, am invatat sa ma adaptez in orice situatie si am reusit sa imi dezvolt increderea in mine. Recomand din toata inima oricui!”

RAZVAN MUNTEAN: „Mi-a placut foarte mult si anul acesta in America, chiar daca am fost si anul trecut, tot au fost lucruri care m-au surprins intr-un mod placut. Experienta a fost complet diferita, am avut sansa sa cunosc oameni noi, sa lucrez cu bucatari si sa invat multe lucruri.”

SZENDE NAGY: „Multi vad in Work and Travel sansa de a ajunge in locuri in care nu ti-ai fi imaginat ca vei ajunge vreodata: Hawaii, Grand Canyon, New York, Niagara. Adevarat, insa Work&Travel inseamna mult mai mult. Inseamna iesirea din zona de comfort, depasirea fricii de necunoscut, imbarcarea intr-un avion ce te va duce pe cealalta parte a oceanului, nestiind ce te va asteapta acolo. Pe mine m-au asteptat oameni ce urmau sa imi devina cei mai dragi si cei mai buni prieteni. Au fost 4 luni in care am muncit din greu, am cunoscut oameni din intreaga lume (Rusia, Jamaica, Republica Dominicana, Spania) si m-am intors cu cele mai faine amintiri. Sunt 4 luni dupa care te vei intoarce mai curajos, mai ambitios, mai puternic, cu mai multa incredere de sine (cum sa nu iti zambeasca inima cand lumea te intreaba, socata: si te-ai dus singur/a?Nu ti-a fost frica?), constient ca daca ai reusit sa rezisti ca si housekeeper sau dishwasher, timp 4 luni, esti capabil de orice.”

IOANA VISAN: “Experienta Work&Travel a fost atat de geniala incat mi-e greu sa pun in cuvinte ce am trait. A fost prima data cand am iesit din tara si nu stiam deloc ce ma asteapta, eram putin speriata de ce auzisem pe la televizor despre America, de faptul ca stau plecata de acasa 3 luni, ca o sa fiu pe cont propriu, dar totul a decurs minunat. Am vazut locuri superbe, am cunoscut oameni faini, dar cel mai important US mi-a schimbat viata la 180 de grade. M-am maturizat, am aflat cum e viata de adult, am invatat sa iau decizii, am invatat ce consecinte aduc deciziile luate prost, am trait in 3 luni cat nu credeam ca o sa traiesc intr-o viata. Prima luna a fost de acomodare, a trebuit sa ma obisnuiesc cu orasul, cu oamenii, cu stilul de viata, cu mancarea.. mancarea, singurul lucru de care nu pot spune ca am fost indragostita. Dupa prima luna, lucrurile au inceput sa se puna cap la cap, mi am facut prieteni, m-am indragostit, am condus pana in Boston, am zburat inapoi in Utah si de aici a inceput nebunia, aici am inceput sa mi traiesc “visul american”.”

 

Daca vrei sa iti scrii si tu povestea epica in Work and Travel USA 2023, da-ne un semn si te jutam!